Vill du stötta oss?

Gillar du det vi gör och vill bidra mer än att handla av oss? Sponsra oss med en ekonomisk gåva och få ett gåvobevis som tack. Perfekt att att ge bort som present till den som har allt. Gåvobeviset får du på din mail och får själv skriva ut.

Det finns två olika alternativ:

Äppelträd 500kr
I våra fårs vinterhage som är stenig och inte kan brukas som åkermark kommer vi med start hösten 2020 plantera en fruktlund med äppelträd av gamla Dala-sorter. Detta är ett långsiktigt projekt, träden som planteras är bara ett år och kommer först om ca 10 år kunna ge skörd av äpplen som vi kan sälja. Hagen där äppellunden planeras ligger efter vattnets väg så träden kommer kunna skådas från vandringsleden.

Bi-utrusning Valfritt belopp

Vår biodling är ett populärt inslag i våra sociala medier och vår honung säljer snabbt slut. Så utökning av biodlingen är pågående.
När du stöttar biodlingen gör du det med ett valfritt belopp som kommer öronmärkas till inköp av material till biodlingen. Vi kommer själva välja att köpa in vilka delar vi är i störst behov av. De lådor som bekostas ur potten kommer målas ljusgröna.

Betala gåvorna gör du HÄR